Vacature (ziekenhuis)fysiotherapeut

Fysio Centrum Zaanland per is per direct op zoek naar een nieuwe collega fysiotherapeut. Houd jij van afwisselend werk? Wil je veel leren? Ben je een teamplayer? Solliciteer dan bij ons.

Fysio Centrum Zaanland is een fysiotherapiepraktijk gevestigd op de Zorgboulevard bij het Zaans Medisch Centrum. We zijn met 22 collega’s waarvan 16 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties, een oefentherapeut en een trainster. Wij zijn een hecht en gezellig team. We staan voor kwaliteit. We verzorgen de klinische fysiotherapie in het ziekenhuis (tweede lijn), draaien specialistische spreekuren samen met de specialisten en behandelen veel patiënten op verwijzing van de specialisten van het Zaans Medisch Centrum. In de eerste lijn verzorgen we algemene-, bekkenfysiotherapie, manueel therapie, kinderfysiotherapie, oedeemfysiotherapie, oncologische fysiotherapie, geriatrische -en psychosomatisch fysiotherapie. Daarnaast worden verschillende vormen van revalidatie aangeboden (totale knie/heup-, hart-, long-, artrose-, oncofit revalidatie en medisch fitness). Door de week werk je ongeveer 40% in het ziekenhuis of komen de patiënten bij ons in de oefenzaal trainen. Daarnaast begeleid je ongeveer 20% van je tijd specifieke trainingsgroepen en de rest van de tijd behandel je individuele patiënten. En uiteraard krijg je ook betaalde tijd om je administratie te doen, te netwerken en te vergaderen. Kortom wij bieden een werkplek met veel afwisseling in het werk, waar je je kunt ontwikkelen en waarbij je samenwerkt met veel verschillende disciplines. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een gezellige, open werksfeer.

Dan biedt Fysio Centrum Zaanland:

 • Een veilige en uitdagende werkplek, waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.
 • Een marktconform salaris en mogelijkheid tot jaarlijkse groei
 • Daarbij krijg je de mogelijkheid om cursussen te doen of een Masteropleiding om je verder te kunnen ontwikkelen binnen de speerpunten van onze maatschap.
 • Er is een jaarlijks scholingsbudget.
 • Vergoeding voor reiskosten.
 • Bijdrage aan lidmaatschapskosten voor Keurmerk en KNGF..
 • We houden van een feestje: elke week taart, meerdere keren per jaar een borrel en/of een etentje, jaarlijks bedrijfsuitje en sinterkerstactiviteit.

Jij bent:

 • In het bezit van een HBO-diploma fysiotherapie.
 • Op zoek naar een werkplek met afwisseling, d.w.z. dat je het leuk vindt om zowel eerste lijn en tweede lijn te werken en groepen, klinisch en individuele patiënten te behandelen.
 • Iemand die in de tweede lijn wil werken, en hier ook al enige ervaring in heeft (stage voldoet ook).
 • Bereid om 20 uur per week te starten, en door te groeien naar 40 uur per week in juni?
 • Bereid om een avond per week te werken en ongeveer vijf keer per jaar een weekenddienst te draaien.

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en de mogelijkheid om een dagje bij ons mee te lopen. Heb je vragen over de vacature, of ben je in het algemeen benieuwd naar werken bij ons, mail of bel ons gerust. Ben je direct enthousiast over deze vacature mail dan je motivatie en cv naar , voor 16-2-2024.

Fysio Centrum Zaanland

Zorgboulevard Zaans Medisch Centrum

Koningin Julianaplein 2

1502 DV Zaandam

075-6502238

www.fysiocentrumzaanland.nl