Vacatures

Vacature (ziekenhuis)fysiotherapeut

Fysio Centrum Zaanland is op zoek naar een nieuwe collega fysiotherapeut. Houd jij van afwisselend werk? Wil je veel leren? Ben je een teamplayer? Solliciteer dan bij ons.

Fysio Centrum Zaanland is een fysiotherapiepraktijk gevestigd op de Zorgboulevard bij het Zaans Medisch Centrum. We zijn met 21 collega’s waarvan 15 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Wij zijn een hecht en gezellig team. We staan voor kwaliteit. We verzorgen de klinische fysiotherapie in het ziekenhuis (tweede lijn), draaien specialistische spreekuren samen met de specialisten en behandelen veel patiënten op verwijzing van de specialisten van het Zaans Medisch Centrum. In de eerstelijn verzorgen we algemene-, bekkenfysiotherapie, manueeltherapie, kinderfysiotherapie, oedeemfysiotherapie, oncologische fysiotherapie, geriatrische -en psychosomatisch fysiotherapie. Daarnaast worden verschillende vormen van revalidatie aangeboden (totale knie/heup-, hart-, long-, artrose-, oncofitrevalidatie en medisch fitness). Door de week heen werk je ongeveer 40% in het ziekenhuis of komen de patiënten bij ons in de oefenzaal trainen. Daarnaast begeleid je ongeveer 20% van je tijd specifieke trainingsgroepen en de rest van de tijd behandel je individuele patiënten. En uiteraard krijg je ook betaalde tijd om je administratie te doen, te netwerken en te vergaderen. Kortom wij bieden een werkplek met veel afwisseling in het werk, waar je je kunt ontwikkelen en waarbij je samenwerkt met veel verschillende disciplines. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een gezellige, open werksfeer.

Dan biedt Fysio Centrum Zaanland:

 • Een veilige en uitdagende werkplek, waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.
 • Een marktconform salaris en mogelijkheid tot jaarlijkse groei
 • Daarbij krijg je de kans een opleiding Master bekkenfysiotherapie of manueeltherapie te volgen en bieden we je een jaarlijks scholingsbudget.
 • Reiskosten worden vergoed.
 • Lidmaatschapskosten Keurmerk en/of KNGF worden vergoed.
 • We houden van een feestje: elke week taart, viermaal per jaar borrel en etentje, jaarlijks bedrijfsuitje en sinterkerstactiviteit.

Jij bent:

 • Minimaal in het bezit van een HBO-diploma fysiotherapie.
 • Op zoek naar een werkplek met afwisseling, d.w.z. dat je het leuk vindt om zowel eerste lijn en tweede lijn te werken en groepen, klinisch en individuele patiënten te behandelen.
 • Iemand die zich wil specialiseren of al gespecialiseerd is op het gebied van bekkenfysiotherapie of manueeltherapie of bereid je hierin te scholen.
 • Iemand die in de tweede lijn wil werken, en hier ook al enige ervaring in heeft (stage voldoet ook).
 • Minimaal 16 uur tot maximaal 36 uur beschikbaar. In overleg bepalen we je vaste uren.
 • Bereid om een avond per week te werken en ongeveer vijf keer per jaar een weekenddienst te draaien.

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en de mogelijkheid om een dagje bij ons mee te komen lopen. Heb je vragen over de vacature, of ben je in het algemeen benieuwd naar werken bij ons, mail of bel ons gerust. Ben je direct enthousiast over deze vacature mail dan je motivatie en cv naar a.huijpen@fysiocz.nl, voor 22 oktober 2021.

Fysio Centrum Zaanland

Zorgboulevard Zaans Medisch Centrum

Koningin Julianaplein 28

1502 DV Zaandam

075-6502238

www.fysiocentrumzaanland.nl

 

Stageplaatsen

Fysio Centrum Zaanland werkt samen met de opleiding Fysiotherapie van de Hogeschool van Amsterdam. Studenten die een seniorstage moeten volgen kunnen in onze praktijk terecht.