Fysio Centrum Zaanland

U kent ons al tientallen jaren als de fysiotherapeuten van het ziekenhuis Zaans Medisch Centrum in Zaandam. Vanaf 1 februari 2006 staan we op eigen benen.

De praktijk bestaat uit 17 Fysiotherapeuten en 3 receptionisten. (zie ook: Ons team)

Bij opname in de kliniek

Wij zullen u van dienst zijn als u in het ziekenhuis moet worden opgenomen.

Polikliniek 

Bij ons kunt u na een opname/operatie terecht voor advies en training om geheel te herstellen (of optimaal om te gaan met uw mogelijkheden). Ook wanneer u niet bent verwezen door een specialist bent u bij ons op de juiste plek voor behandeling van uw lichamelijke klachten.

Ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten

Onze fysiotherapeuten hebben ervaring in verschillende aandoeningen en behandelmogelijkheden. Wij stellen graag samen met u een behandelprogramma samen.  Wij maken gebruik van:

  • De richtlijnen voor de behandeling van verschillende aandoeningen van onze beroepsgroep: KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).
  • De kennis van onze speciaal opgeleide (en geregistreerde) collega’s in de manuele therapie, kinderfysiotherapie en bekkenfysiotherapie.
  • De jarenlange ervaring in hartrevalidatie, longrevalidatie en orthopedische aandoeningen.
  • De samenwerking met de huisartsengroepspraktijk Zaandam Oost.

Arbo

Tevens bieden wij begeleiding om klachten te voorkomen t.a.v. belastende omstandigheden of beperkende mogelijkheden bij:

  • werk
  • sport
  • zwangerschap

Praktijkruimte

De praktijkruimte van ons centrum in de Zorgboulevard bij het Zaans Medisch Centrum is ruim, goed geoutilleerd en goed bereikbaar.

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF)

Ook zonder verwijsbriefje kunt u bij ons terecht.

Verzekering

Controleert u zelf even hoe u verzekerd bent voor de behandeling? Bekijk de pagina ‘vergoedingen’ voor meer informatie.