U heeft ze wellicht al aan het werk gezien want inmiddels zijn ze al een paar maanden bij FCZ aan het werk en helemaal ingewerkt. Maar wij hebben sinds april 3 nieuwe collega’s aan het werk die nog niet aan u zijn voorgesteld. Bij deze stellen wij de dames even kort aan u voor.

Van links naar rechts;

Babet Haring, Algemeen fysiotherapeut, afgestudeerd in 2018 en daarna werkervaring opgedaan in diverse ziekenhuizen alvorens zij bij FCZ kwam werken. Babet werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. U kunt Babet onder andere treffen bij de oncologiegroepen, de hartrevalidatie en medisch fitness. Wij zijn heel blij dat Babet ons team is komen versterken.

Carien Robertus, Oedeemtherapeut. Carien is reeds jaren ervaren als oedeemtherapeut en is Lotte en Erwin komen versterken met haar ervaring om alle cliënten met oedeemproblematiek van dienst te kunnen zijn. Carien werkt op maandag en donderdag. Wij zijn heel blij dat Carien ons team is komen versterken.

Els de Haan, receptioniste/secretaresse. Els is op de woensdag hét gezicht van FCZ wanneer zij u aan de balie of aan de telefoon te woord staat om u te helpen en afspraken in te plannen. Wij zijn heel blij met Els!