of bel, bij voorkeur tussen 8 – 12 uur en 12.30 – 16.00 uur naar 075-6502238.

Heeft u alleen een vraag of opmerking?

Gebruik dan onderstaand formulier:

Contact met Fysio Centrum Zaanland

Vul dit formulier in om per e-mail een vraag te stellen


Contactgegevens

Telefoon

075 – 650 2238

Fax

075 – 650 2535

Email

info@fysiocz.nl

Adres

Zorgboulevard ZMC
Koningin Julianaplein 28
1502 DV Zaandam

Website Zaans Medisch Centrum

Bereikbaarheid

Onze praktijk is volledig rolstoeltoegankelijk.

Parkeren

U kunt (betaald) parkeren in de nieuwe parkeergarage van het ZMC. Bij het inrijden van de garage trekt u een kaartje uit de parkeerautomaat. Bij vertrek uit het ziekenhuis betaalt u vervolgens bij de betaalautomaat in de garage (de automaten bevinden zich bij de ingang voor voetgangers).

Invalideparkeerplaatsen

In de parkeergarage zijn voldoende invalideparkeerplaatsen aanwezig. Deze bevinden zich in het buitengedeelte van de parkeergarage en op elke verdieping. De invalideparkeerplaatsen bevinden zich vlak bij de standplaats van de euro-rolstoelen. U kunt plaats nemen in een rolstoel, patiëntenvervoer bellen en dan wordt u door een patiëntvervoerder naar onze praktijk gebracht. Naderhand wordt u ook terug naar de parkeergarage gebracht.

Openbaar vervoer

De bushaltes bij het ziekenhuis bevinden zich op de Heijermansstraat en Koningin Julianaweg. Vanuit de nieuwe halte op de Heijermansstraat loopt u om het bouwterrein van het nieuwe ziekenhuis  en slaat u linksaf naar de hoofdingang. Vanaf de bushalte op de Koningin Julianaweg is het ziekenhuis via dezelfde route langs het bouwterrein richting de Heijermansstraat het snelste te bereiken.

Kijk voor de actuele buslijnen en tijden op connexxion.nl