Slider_vergoedingen_MG_5618-2

Vergoedingen

De betaling van uw behandeling zal meestal rechtstreeks met uw verzekering verrekend worden (dit heet de vergoeding in natura). Wij hebben contracten met alle verzekeringen (kijk ook bij ‘Verzekeraars’ en ‘Tarieven’).

Voor bepaalde behandelingen moet U een aanvullende verzekering hebben. Dat geldt voor alle aandoeningen die niet chronisch zijn of voor de eerste 20 behandelingen bij chronische aandoeningen. Of een aandoening (voor een bepaalde periode) chronisch is, bepalen niet wij of de arts, maar de zorgverzekeringswet.

Het is dus belangrijk om te weten hoeveel behandelingen in uw aanvullende verzekering worden vergoed om niet voor onplezierige verrassingen te komen staan. Wij zullen bij uw aanmelding ook uw verzekeringsgegevens vragen om de administratie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Indien de behandeling niet wordt gedekt door uw (aanvullende) verzekering, dan dient u de kosten van de behandeling (zie tarieven) per pintransactie direct te betalen.

Met vragen kunt u altijd terecht bij uw behandelend fysiotherapeut of bij onze receptioniste. Voor algemene informatie verwijzen we ook naar www.fysiotherapie.nl of www.fysiovergoeding.com.