Slide-Groepsfoto

Fysio Centrum Zaanland

Wij zijn gevestigd in de Zorgboulevard van het Zaans Medisch Centrum. Onze therapeuten werken zowel in het ziekenhuis als in onze praktijk.

De praktijk bestaat uit 17 therapeuten en 3 receptionisten. (zie ook: Ons team)

Bij opname in de kliniek

Wij zullen u van dienst zijn als u in het ziekenhuis moet worden opgenomen.

Polikliniek 

Bij ons kunt u na een opname/operatie terecht voor advies en training om geheel te herstellen (of optimaal om te gaan met uw mogelijkheden). Ook wanneer u niet bent verwezen door een specialist bent u bij ons op de juiste plek voor behandeling van uw lichamelijke klachten.

Ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten

Onze fysiotherapeuten hebben ervaring in verschillende aandoeningen en behandelmogelijkheden. Wij stellen graag samen met u een behandelprogramma samen.  Wij maken gebruik van:

  • De richtlijnen voor de behandeling van verschillende aandoeningen van onze beroepsgroep: KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).
  • De kennis van onze speciaal opgeleide (en geregistreerde) collega’s in de manuele therapie, kinderfysiotherapie, kinderbekkenfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, geriatrische fysiotherapie en bekkenfysiotherapie.
  • De jarenlange ervaring in hartrevalidatie, longrevalidatie, oncologische revalidatie en orthopedische aandoeningen.

Arbo

Tevens bieden wij begeleiding om klachten te voorkomen t.a.v. belastende omstandigheden of beperkende mogelijkheden bij:

  • werk
  • sport
  • zwangerschap

Praktijkruimte

De rolstoelvriendelijke praktijkruimte van ons centrum in de Zorgboulevard bij het Zaans Medisch Centrum is ruim, goed geoutilleerd en goed bereikbaar. Ook met uw scootmobiel bent u welkom.

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF)

Ook zonder verwijsbrief kunt u bij ons terecht.

Verzekering

Controleert u zelf even hoe u verzekerd bent voor de behandeling? Bekijk de pagina ‘vergoedingen’ voor meer informatie.