Contact1

Ook kunt u ons bellen. Ons telefoonnummer is 075-6502238.
Dit kan op werkdagen van 8 – 12 uur en 12.30 – 16.00 uur.
Als wij in gesprek zijn dan kunt u de voicemail inspreken.

Wilt u een afspraak afzeggen?

Dit kan uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak. Zegt u de afspraak minder dan 24 uur van te voren af dan zijn wij helaas genoodzaakt om deze bij u in rekening te brengen.

U kunt telefonisch afzeggen via 075 – 650 2238 (voicemail aanwezig) of via onze mail

Heeft u alleen een vraag of opmerking?

Stuurt u dan een mail aan

Contactgegevens

Telefoon

075 – 650 2238

Email

Adres

Zorgboulevard ZMC
Koningin Julianaplein 28
1502 DV Zaandam

Website Zaans Medisch Centrum

Bereikbaarheid

Onze praktijk is volledig rolstoeltoegankelijk.

Parkeren

U kunt (betaald) parkeren in de nieuwe parkeergarage van het ZMC. Bij het inrijden van de garage trekt u een kaartje uit de parkeerautomaat. Bij vertrek uit het ziekenhuis betaalt u vervolgens bij de betaalautomaat in de garage (de automaten bevinden zich bij de ingang voor voetgangers).

Invalideparkeerplaatsen

In de parkeergarage zijn voldoende invalideparkeerplaatsen aanwezig. Deze bevinden zich in het buitengedeelte van de parkeergarage en op elke verdieping. De invalideparkeerplaatsen bevinden zich vlak bij de standplaats van de euro-rolstoelen. U kunt plaats nemen in een rolstoel, patiëntenvervoer bellen en dan wordt u door een patiëntvervoerder naar onze praktijk gebracht. Naderhand wordt u ook terug naar de parkeergarage gebracht.

Openbaar vervoer

De bushaltes bij het ziekenhuis bevinden zich op de Heijermansstraat en Koningin Julianaweg. Vanuit de nieuwe halte op de Heijermansstraat loopt u om het bouwterrein van het nieuwe ziekenhuis en slaat u linksaf naar de hoofdingang. Vanaf de bushalte op de Koningin Julianaweg is het ziekenhuis via dezelfde route langs het bouwterrein richting de Heijermansstraat het snelste te bereiken.

Kijk voor de actuele buslijnen en tijden op connexxion.nl